Anmälan

Anmälningsperioden till vårprogrammet 2024 är den 10 november – 1 december 2023.

Du som har egen e-postadress eller har tillgång till en e-postadress via någon annan gör anmälan via webbsidan www.sujkp.se under fliken Program. Inloggning behövs inte. Genom att klicka på den aktivitet du är intresserad av kommer all information om aktiviteten fram och en knapp att klicka på för anmälan/bokning. När anmälan är slutförd får du ett mejl som visar att anmälan är registrerad.

Du som inte har egen e-postadress och inte kan få hjälp på annat sätt är välkommen att göra din anmälan direkt till SU. Tillsammans med programmet får du en blankett som du fyller i och skickar till Senioruniversitetet, Skolgatan 25, 553 16 Jönköping. Anmälan ska vara SU tillhanda senast 1 december.

Vid anmälan till Resor och Hälsoaktiviteter kan du ange Reskamrat/träningskamrat. Blir aktiviteten överbokad sker lottning och då kommer antingen båda med eller ingen. En person i paret måste anmäla båda samtidigt. Vid antagning får båda deltagarna bekräftelse och betalinformation. Gäller resor och hälsoaktiviteter.

Turordning. Om någon aktivitet är överbokad när anmälningsperioden löpt ut, sker lottning mellan alla anmälda och kölista upprättas. Det har alltså ingen betydelse för antagningen när under anmälningsperioden (10 november – 1 december) som anmälan är gjord.

Rangordning av aktiviteter. Vid överbokade aktiviteter kommer lottning att ske inom varje aktivitetsgrupp, t.ex film, resor eller studiebesök. Om du anmäler dig till flera aktiviteter inom varje grupp kan du rangordna aktiviteterna. Det är då större chans att komma med på det du helst vill delta i. Anmäl dig först till den aktivitet du helst vill vara med på och sedan till nr två o.s.v. Programmet känner av detta och försöker tillgodose alla förstahandsval först.

Bekräftelse. Omkring den 15 december får du ett mejl om vilka aktiviteter du blivit antagen till och/eller fått köplats till. I det mejlet finns också en avisering på hur och när du ska betala avgiften.
Har du anmält dig via blankett/brev får du besked via brevpost.

Möjlighet att göra efteranmälan
När alla antagningar är klara kommer aktiviteter med lediga platser att öppnas igen på webbsidan för direktanmälan. Se fliken Lediga platser under Nyheter. Då gäller ”först till kvarn”. Antagningsbesked och betalningsinformation kommer omgående på mejlen.