Mina sidor

Om du är medlem i Senioruniversitet i Jönköping och/eller deltagit i en aktivitet sparas dina uppgifter i boknings- och medlemsystemet Mina Aktiviteter. Du kan själv ändra dina kontaktuppgifter genom att klicka på nedanstående länk och komma till sidan i Mina Aktiviteter där du kan begära att få en tillfällig inloggningsnyckel skickad till din e-postadress. Med inloggningsnyckeln kan du skapa ett nytt lösenord. För att få inloggningsnyckeln skickad anger du på sidan i Mina Aktiviteter ditt förnamn samt den e-postadress du använt vid medlemsansökan och/eller anmälan till aktiviteter. Spara användarnamn och lösenord så kan du logga in med dem fler gånger.

Begär inloggningsnyckel till Mina Aktiviteter

Nästa gång du ska logga in går du direkt till sidan minaaktiviteter.se och loggar in med det användarnamn och lösenord som du skapade tidigare. Klicka på länken här för att komma dit https://minaaktiviteter.se/

Fördelar med inloggning på Mina sidor

– Kan se status på alla dina anmälningar, om du är antagen, avbokad eller har köplats och vilket könummer i så fall.
– Finns en meddelandelogg där alla mejl som skickats ut från systemet, t ex anmälan är mottagen, bokningsöversikt/antagningsbesked, kvitton, ordförandebrev och andra massutskick (ej välkomstmeddelanden), kan läsas. Bra om dina mejl hamnar i skräpposten ibland!
– Betalning kan göras från mina sidor. När man klickar på betala kommer en lista med alla obetalda aktiviteter upp, samma lista som när man klickar på betalalänken i mejlen som skickas ut. Där syns förfallodatum och man kan bocka för vilka som ska betalas och sedan välja swish eller bankgiro.
– Medlemskort kan tas fram och skrivas ut
– Det finns en kalender med alla dina aktiviteter i datumordning
– Man kan ändra sina person- och inloggningsuppgifter

Medlemskort

För att visa och skriva ut medlemskort kan man göra på två sätt. Antingen tar du fram ett mejl från SU t ex antagningsbesked eller ordförandebrev. Längst ner i mejlet finns fem runda ikoner som går att klicka på – den första är en länk till webbplatsen, den andra är utskriftsversion av mejlet, den tredje visar medlemskort som går att skriva ut, den fjärde är epost och den femte telefon. Eller så kan man logga in på mina sidor, överst på första sidan som visas när man loggat in finns en länk att klicka på där det står ”visa medlemskort”.