Ordförandebrev nr 4 2022

Till alla medlemmar

Snart är vi inne i sommarmånaden juni och i vårprogrammets slutspurt. Flera resor och kulturvandringar ska genomföras. Sista aktiviteten för vårterminen är resan till Göteborgs norra skärgård den 9 juni. Observera att sista dag för anmälan till Dalhallaresan är den 25 maj.  Det finns många intressanta inslag i reseprogrammet och jag tror att Peter Sundelin som leder resan dessutom har något lite extra i bakfickan.

Välkommen att följa med på årets sommarresa till Vadstena! Shakespearefabriken ger den kända komedin Mycket väsen för ingenting. Vi har reserverat biljetter onsdagen den 13 juli och som vanligt ger Pontus Plaenge oss en introduktion till föreställningen. Sommarresan blir den första aktiviteten som kan bokas på den nya hemsidan som öppnas den 7 juni. Se mer då på hemsidan.

Programmet för hösten 2022 kommer i midsommarveckan att publiceras på hemsidan och anmälningsperioden blir den 20 juni – 5 augusti.  Hemsidan www.sujkp.se får ett nytt utseende i början av juni och vårt nya verksamhetssystem tas i bruk i samband med att anmälningstiden till höstens aktiviteter startar. Vi tror att medlemmarna kommer att tycka att det blir enklare att anmäla sig. Det finns flera nyheter i systemet – börja med fliken Viktigt inför anmälan. Expeditionen kommer att ha extra öppet i början och i slutet av anmälningsperioden för att svara på frågor och lösa eventuella problem vid anmälan. Scrolla ner till den blåa spalten på nya hemsidan (längst ner på sidan) och se mer under Öppettider.

Information om höstens program kommer att skickas till alla medlemmar som betalat årsavgiften 150 kr för 2022. Har du missat att betala bör du göra det så snart som möjligt för att inte gå miste om någon information.

Viktigt är också att alla medlemmar har korrekt både e-postadress och vanlig postadress så att SU-informationen, som skickas ut, når fram.

Sommartips kommer att läggas ut på hemsidan under fliken Aktuellt. Det blir tips om både natur och kultur, t.ex. den färgsprakande utställningen Wanja Djanaieff och hennes 22 älsklingsfärger i Formladan på Vandalorum. Restaurangen Syltan är värd att besöka om du vill äta en god lunch i Värnamo.

Med hälsningar

Tora Wigstrand, ordförande