-Nya rutiner vid betalning av aktiviteter!

Betalning: I mejlet om vilka aktiviteter du blivit antagen till finns information om hur och när betalning ska ske. Där finns en länk ”Betala” att klicka på. När man klickar på länken hämtas alltid aktuell information från systemet, avbokningar och sena antagningar efter att mejlet skickades finns med. Information om alla aktiviteter som man är antagen till kommer upp och vilket förfallodatum de har. Se till att det är en bock framför de aktiviteter som du vill betala nu, klicka ur bocken framför dem som du vill vänta med. Betalning kan ske antingen till Bankgiro 5869-3227 eller med Swish.


Bankgiro: Klicka på Betala till Bankgiro och den information som ska användas vid betalningen kommer upp; Summan av de markerade aktiviteterna, bankgironr 5869-3227 och OCR-nummer. I vissa internetbanker kan man behöva skriva OCR-numret i rutan för meddelande istället för OCR-rutan.

Swish: Klicka på Swish-knappen och fyll i vilket telefonnummer du vill swisha från, klicka på fortsätt. Det går då iväg ett meddelande till din telefon, öppna Swishappen och där står ”Betala till Senioruniversitetet”, godkänn betalningen via Bankid eller avbryt betalningen.