-Ordförandebrev nr 12 – december 2023

Till alla medlemmar

Idag är det tredje advent och en vecka kvar till jul. Nu är allt arbete klart med anmälningarna till vårens aktiviteter och vi hoppas att alla fått sina besked om antagning eller reservplats. Den som saknar besked kan höra av sig på info@sujkp.se eller till telefonsvararen på 036-290 64 29 men kontrollera skräpposten först. Kanske finns antagningsbeskedet där. Tyvärr har vi fortfarande problem med att mejl från SU hamnar i skräpposten.

Vi har gjort vårt bästa för att försöka uppfylla så många önskemål som möjligt. Vi har dubblerat resorna till Skaraborg, Vreta kloster och Göta kanal samt Göteborgs norra skärgård, studiebesöken vid Norrahammars industri- och bygdemuseum, Science Park och i Habo kyrka, skapat ytterligare en yogagrupp och försökt att ordna med gruppträningarna på bästa sätt. Även vandringsresan till Åkulla, 2 andra vandringar och cycklingen är dubblerade. Till föreläsningen F08v Kvinnorna byggde välfärden med Britt-Marie Mattsson anmälde sig 497 medlemmar och vi har ordnat en större lokal så att alla kan få plats.

Det finns möjlighet att efteranmäla sig till en del aktiviteter. Gå in på Lediga platser på webbsidan www.sujkp.se under fliken Aktuellt och se var vi fortfarande kan erbjuda platser. Du blir då antagen direkt vid anmälan.

Nästa tillfälle med öppet på vår expedition är 11 januari kl 9-11. Övriga öppettider finns angivna på webbsidan.

Tänk på att ångerveckan slutar den 2 januari! Därefter är anmälan bindande. Det finns tre betalningstillfällen under våren, 10 januari, 23 februari och 12 april. Använd gärna swish – det förenklar för både kassören och webbmaster!

Igår tog jag tillfället i akt och besökte Strömbergs gård för att titta på det fina kameliaträdet i växthuset. Det blir ett nytt tillfälle nu på onsdag 20 december kl 17.30-19.30. Det vackra trädet är översållat med stora, fina knoppar och en del utslagna blommor.

Med en bild av kameliaträdet önskar jag alla sköna och avkopplande helger.

God Jul och Gott Nytt År!

Tora Wigstrand, ordförande