Ordförande brev nr 11

Till alla medlemmar

  UNICEFS:s julkula 2021  

Det har varit en intensiv SU-höst och styrelsen är glad över att vi kunnat genomföra ett normalt program. Många tack för alla trevliga stunder, kontakter och möten under 2021!

För en vecka sedan gick anmälningstiden ut för aktiviteterna i programmet för våren 2022. Det har kommit in sammanlagt ca 6 500 önskemål och det kommer att behövas lottning i många fall. Vi försöker nu undersöka om vi kan utöka eller dubblera vissa aktiviteter med ett stort antal anmälningar för att bereda fler deltagare plats. Webmaster Rose-Marie Ejermo är i full färd med att ta hand om alla önskemål på bästa sätt och resultatet kommer i nästa vecka – gå in på hemsidan, fliken Mina sidor och se utfallet för din del. ”Ångerveckan” upphör den 1 januari. Kom ihåg att snabbt meddela återbud/avanmäla dig om du ser att du inte kommer att kunna delta i viss aktivitet eller om du inte vill stå som reserv!

Kring årsskiftet kommer också besked på hemsidan om vilka aktiviteter som har lediga platser. Jag vill gärna slå ett slag för resan till Skövde den 6 februari och GöteborgsOperans föreställning Champagnetårar med glitter, glamour och lockande musik.

SU fortsätter att noga följa FHM:s rekommendationer med vaccinpass, vikten av att hålla avstånd och att undvika trängsel. Det fungerade utmärkt med vaccinpassen vid månadsmötet i december och vid den sista filmvisningen för hösten. Förhoppningen är givetvis att smittspridningen ska avta snabbt eller helst försvinna så att även våren kan bli en termin med många SU-aktiviteter.

Julen står för dörren – blir det en vit jul i år? Andersdagen den 30 november var ju kall och det kanske medför att julen slaskar även om väderprognosen för närvarande anger kallt väder. Fruktkakan är klar men förberedelserna i övrigt ligger i mitt fall lite efter i planeringen och det är ju bara en vecka kvar till julafton så nu får jag ta itu med dem på allvar.

God Jul och Gott Nytt År!

Tora Wigstrand, ordförande